Betegelingswerken

Plaatsen, lijmen, snijden, voegen; uw betegelingswerken gaan een pak vlotter dankzij het gespecialiseerde assortiment van SEMIN. Eenvoudige oplossingen en geavanceerde tools laten u toe veel tijd te besparen en voldoen aan al uw wensen wat betreft betegelingswerken binnen en buiten.
Voor een kwaliteitsvolle afwerking en producten aangepast aan d...

Plaatsen, lijmen, snijden, voegen; uw betegelingswerken gaan een pak vlotter dankzij het gespecialiseerde assortiment van SEMIN. Eenvoudige oplossingen en geavanceerde tools laten u toe veel tijd te besparen en voldoen aan al uw wensen wat betreft betegelingswerken binnen en buiten.
Voor een kwaliteitsvolle afwerking en producten aangepast aan de hedendaagse normen voor betegelingswerken, vindt in ons uitgebreid assortiment lijmen vast en zeker de lijm die perfect is aangepast aan uw oppervlakken en wensen. 

More

Subcategories

 • Lijm in poedervorm

  Lijm in poedervorm van het assortiment van SEMIN is beschikbaar in verschillende categorieën. Er is lijm in poedervorm voor binnen- en buitenbetegeling met aan elk project aangepaste eigenschappen. Deze poederlijmen zijn verkrijgbaar in zakken van 25 kg (en 5 kg voor bepaalde soorten). Voor het aanbrengen van de poederlijm mag de temperatuur van de ondergrond niet lager zijn dan 5°C en niet hoger dan 35°C.

 • Lijm in pastavorm

  Wij hebben onze lijm in pastavorm ontwikkeld met het ook op een stevige aanhechting en hoge prestaties. De lijm in pastavorm van SEMIN is geschikt voor gebruik binnen en buiten en zorgt ervoor dat u uw muurtegels makkelijk kunt aanbrengen. Deze pastalijmen zijn verkrijgbaar in emmers van 5 kg en 20 kg. Voor het aanbrengen van de pastalijm mag de temperatuur van de ondergrond niet lager zijn dan 5 °C en niet hoger dan 35 °C. De lijmen zijn waterbestendig en geschikt voor vochtige vertrekken en voor binnen en buiten.

 • Voegmortel

  Onze voegmortel voor tegels is een garantie voor voegen zonder barst- of scheurvorming. De voegmortelproducten van SEMIN zijn aangepast aan alle mogelijke eisen en soorten betegeling. De voegenmortels zijn verkrijgbaar in poedervorm en bestemd voor elk type ondergrond en muren en vloeren, binnen en buiten (met uitzondering van vloeren met vloerverwarming en houten panelen).

 • Hechtingsprimers

  Met de hechtingsprimers, die wordt aangebracht voor het plaatsen van betegeling, kunt u een sterk absorberende ondergrond corrigeren en stabiliseren.  Doordat de hechtingsprimers van SEMIN de hechting van de reparatielaag en de lijm verbetert, zijn zij de uitgelezen partner bij het verlijmen van betegeling. De zelfhechtende primers zijn verkrijgbaar als kant-en-klare vloeistof. Voor het aanbrengen van deze zelfhechtende primers mag de temperatuur van de ondergrond niet lager zijn dan 5 °C en niet hoger dan 30 °C. 

 • Vochtwerende systemen

  De vochtwerende systemen van SEMIN zorgen ervoor dat betegeling op een gevoelige ondergrond zoals in badkamers, douches en sanitaire ruimten, mooi waterdicht zijn en blijven. De vochtwerende systemen worden onder de betegeling aangebracht en blokkeren eventueel doorsijpelen van water. De beschermingssystemen tegen water zijn verkrijgbaar als thixotrope pasta en dus eenvoudig aan te brengen. Ze zijn verpakt in emmers van 7 tot 20 kg en als set (bestaande uit primer, KEDOSEC en hydroband). Met deze beschermingssystemen tegen water kunnen microscheuren worden opgevuld.

 
Subscribe to our newsletter