DANKBARE RESULTATEN OP ELKE MUUR.
Egalisatiewerken

Onze egalisatieproducten kunnen snel voor het schilderen worden aangebracht en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. In deze fase van de werkzaamheden worden de oneffenheden in uw muren en plafonds uitgevlakt en gaan die er opnieuw mooi glad uitzien.
Om het even waar en in welke omstandigheden er wordt gewerkt, met onze egalisatieproducten krijgt ...

Onze egalisatieproducten kunnen snel voor het schilderen worden aangebracht en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. In deze fase van de werkzaamheden worden de oneffenheden in uw muren en plafonds uitgevlakt en gaan die er opnieuw mooi glad uitzien.
Om het even waar en in welke omstandigheden er wordt gewerkt, met onze egalisatieproducten krijgt u de garantie van een perfecte voorbereiding en onberispelijke reparaties. 

More

Subcategories

 • Muren gladmaken

  Om muren mooi glad te maken om uw ondergrond perfect uit te voeren beschikt SEMIN over verschillende uitgelezen producten. Aanbrengen met de rol, plamuur in poedervorm en andere pleisterlagen vindt u in ons assortiment om muren glad te maken.

 • Plamuur voor gebruik met AIRLESS

  Bij SEMIN vindt u decoratieve binnenbepleistering om met de airless aan te brengen zodat u snel grote oppervlakken kunt bepleisteren. De AIRLESS coatings worden met de machine gespoten met handmatig gladstrijken met een brede lat, ideaal voor muren en plafonds.

 • Decoratieve coatings

  Met de decoratieve coatings van SEMIN is een verzorgde en esthetisch verantwoorde afwerking gegarandeerd. Om uw muren makkelijk te bekleden worden onze coatings in een of twee lagen aangebracht, waardoor zij een ongeëvenaard decoratieve afwerking garanderen. De decoratieve coatings zijn verkrijgbaar in verschillende types en materialen.

 • Afdichtende coatings

  Wij hebben onze afdichtende coatings ontwikkeld om luchtlekken in gebouwen van allerlei aard (gewone woningen of flatgebouwen) te dichten). Met de afdichtende coatings van SEMIN kan de energie-efficiëntie van woningen worden verbeterd om deze conform te maken met de eisen van RT 2012.

 • Gereedschappen

  Bij SEMIN vindt u een assortiment gereedschappen om coatings makkelijk aan te kunnen brengen. Met de aangeboden ijzers en messen kunnen coatings beter worden aan- en gladgestreken. De bij ons verkrijgbare gereedschappen zijn uw perfecte begeleiders bij uw projecten en zorgen voor een ongeëvenaard precies aanbrengen en afwerking.

 • Airlessmachines

  De airlessmachines van SEMIN verstuiven coatings in poeder- of pastavorm. Met deze airlessmachines zijn gevelprojecten een stuk makkelijker en veiliger, zeker wanneer het complexere oppervlakken betreft.

 • Primers

  De primer en de eerste grondlagen van SEMIN zijn ontwikkeld om de hechting en de kwaliteit van de ondergrond optimaal te verbeteren voordat de afwerkingslaag wordt aangebracht. De aangeboden primers zijn verkrijgbaar in verschillende versies; zij corrigeren uw oppervlakken in functie van de vastgestelde problematiek en u zodoende gezonde muren te garanderen. 

 

Subscribe to our newsletter