DANKBARE RESULTATEN OP ELKE MUUR.
Luiken

Ter verfraaiing en om aan verschillende functies te kunnen voldoen, biedt SEMIN een uitgebreid assortiment inspectieluiken : isolerend, afdichtend, brandwerend en om te betegelen.
Wij maken uw inspectieluiken ook op maat en kunnen zodoende aan al uw wensen voldoen, ongeacht de oppervlakte en de afmetingen van de drager. Alle inspectieluiken zijn ...

Ter verfraaiing en om aan verschillende functies te kunnen voldoen, biedt SEMIN een uitgebreid assortiment inspectieluiken : isolerend, afdichtend, brandwerend en om te betegelen.
Wij maken uw inspectieluiken ook op maat en kunnen zodoende aan al uw wensen voldoen, ongeacht de oppervlakte en de afmetingen van de drager. Alle inspectieluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en zijn ontwikkeld om snel te kunnen worden geplaatst. Omdat onze luiken makkelijk kunnen worden geopend kunt u altijd vlotjes bij uw kabels en installaties. 

More

Subcategories

 • Isolerende en luchtdichte luiken

  Onze isolerende en luchtdichte luiken van SEMIN zijn conform de RT 2012 en bestaan uit kleine beweegbare panelen en isolerend materiaal met hoge thermische weerstand. Deze isolerende en luchtdichte luiken zijn geschikt voor BBC-projecten en kunnen makkelijk en praktisch worden gemonteerd.

 • Witte luiken

  De witte inspectieluiken van SEMIN zijn eenvoudig te monteren op muren en plafonds en zijn verkrijgbaar in matte en gelakte uitvoering. De witte luiken zijn voorzien van innovatieve openingssystemen, zodat zij makkelijk kunnen worden geïnstalleerd en de technische leidingen na plaatsing van het luik makkelijk bereikbaar blijven. 

 • Vochtbestendige aluminium luiken

  De vochtbestendige aluminium luiken van SEMIN zijn bijzonder geschikt voor vochtige ruimten. De vochtbestendige aluminium luiken zijn voorzien van innovatieve openingssystemen, zodat zij makkelijk kunnen worden geïnstalleerd en de technische leidingen na plaatsing van het luik makkelijk bereikbaar blijven.

 • Brandwerende luiken

  De brandwerende luiken van SEMIN zijn voorzien van ingebouwd opzwellend isolatiemateriaal; makkelijk te plaatsen op uw met gipsplaten opgetrokken tussenwanden. Deze brandwerende luiken maken ons high performance luikenassortiment volledig.

 • Hermetische luiken

  De hermetische luiken van SEMIN zijn bedoeld voor vochtige ruimten en hun luchtdoorlaatbaarheid is getest in overeenstemming met de geldende normen. De hermetische luiken zijn voorzien van een makkelijk te plaatsen sluitsysteem.

 • Luiken voor betegeling

  De luiken voor betegeling zijn bedoeld voor vochtige ruimten zoals badkamers en staan garant voor een verzorgde afwerking. De luiken voor betegeling van SEMIN worden met een klassieke tegellijm geplaatst en worden vlot aan uw gipsplaten aangepast.

 • Houten luiken

  De houten luiken van SEMIN zijn beschikbaar in verschillende dikten en worden geïnstalleerd om een doorgang te creëren naar de zolder. Daar hun oppervlak kan worden geschilderd zorgen de houten luiken van SEMIN voor een bijkomende esthetische dimensie.

 • Aanvullende luiken

  SEMIN heeft een uitgebreid assortiment aanvullende inspectieluiken die in tal van functies kunnen worden gebruikt. Bij ons kunt u tevens op een service op maat rekenen om de inspectieluiken aan alle omstandigheden aan te passen. 

 

Subscribe to our newsletter