DANKBARE RESULTATEN OP ELKE MUUR.
Toebehoren voor tussenwanden

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende toebehoren voor tussenwanden; een uitgebreide keuze aan hangstaven, schroeven, hoekbeslag en voegbanden om barsten te voorkomen. Onze toebehoren voor tussenwanden zorgen voor versteviging en een hoge weerstand tijdens het plaatsen van gipsplaten.
De toebehoren voor tussenwanden van SEMIN beantwoorden aa...

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende toebehoren voor tussenwanden; een uitgebreide keuze aan hangstaven, schroeven, hoekbeslag en voegbanden om barsten te voorkomen. Onze toebehoren voor tussenwanden zorgen voor versteviging en een hoge weerstand tijdens het plaatsen van gipsplaten.
De toebehoren voor tussenwanden van SEMIN beantwoorden aan de strengste normen en kunnen worden gebruikt bij verschillende montagesystemen. Zij zijn de bekroning van elke afwerking. 

More

Subcategories

 • Hangstaven 45

  Dankzij de hangstaven 45 van SEMIN kunt u door middel van metalen raamwerken plafonds in gipsplaten plaatsen. De hangstaven die wij in ons assortiment hebben, beantwoorden aan de geldende normen en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 • Schroeven

  Ontdek het assortiment schroeven voor gipsplaten van SEMIN. De schroeven van Semin zijn beschikbaar in verschillende grootten, zij voldoen aan de geldende normen en zijn gepast voor de verschillende montagesystemen.

 • Extra plaatsingstoebehoren

  Het assortiment toebehoren van SEMIN wordt vervolledigd met extra plaatsingstoebehoren zoals  krammen, haken, pluggen en ringbouten. In dit assortiment plaatsingstoebehoren vindt u beslist wat u nodig heeft voor uw projecten.

 • Voegbanden

  Met deze makkelijk te plaatsen voegbanden brengt SEMIN een innovatief product op de markt. Papieren voegbanden en gewapende voegbanden zijn online beschikbaar; zij zijn makkelijk aan te brengen en zij beantwoorden aan de geldende normen.

 • Hoekbeschermers

  De hoekbeschermers voor gipsplaten en -tegels zijn geperforeerd en kunnen aan elke ondergrond worden aangepast. In het assortiment van SEMIN vindt u tevens de toebehoren om deze voor plafonds en tussenwanden bestemde producten te bevestigen.

 • Akoestisch toebehoren

  Het akoestisch toebehoren van SEMIN zorgt voor een doeltreffende en betrouwbare akoestische correctie. Ons eenvoudig te plaatsen ophangingssysteem met hoge gebruikslast voor plafonds voldoet aan al uw wensen. 

 • Vochtwerende toebehoren

  Ter bestrijding van opstijgend vocht zorgen de vochtwerende toebehoren van SEMIN voor een doeltreffende bescherming voor uw scheidingswanden. De vochtwerende toebehoren garanderen een perfecte dichtheid van uw muren.

 • Hangstaven 47

  Dankzij de hangstaven 47 van SEMIN kunt u door middel van metalen raamwerken plafonds in gipsplaten plaatsen. De hangstaven die wij in ons assortiment hebben, beantwoorden aan de geldende normen en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Subscribe to our newsletter