DANKBARE RESULTATEN OP ELKE MUUR.

CONTACT OPNEMEN

Klantenservice - Neem contact met ons opDe velden met een (*) zijn noodzakelijk om contact met ons op te nemen. Als u deze niet invult, kunnen we uw vraag niet in behandeling nemen. Deze gegevens zijn alleen voor ons bestemd. Het is echter mogelijk dat ze om technische redenen toegankelijk zijn voor de provider van deze website en andere toeleveranciers die verantwoordelijk zijn voor de verwerking, beveiliging en opslag van deze gegevens.

In overeenstemming met de toepasselijke regelgeving heeft elke gebruiker onder vermelding van een geldige reden het recht om bezwaar hiertegen te maken. Daarnaast hebben gebruikers het recht op inzage, wijziging en verwijdering van hun persoonlijke gegevens. Gebruikers kunnen hun recht uitoefenen door ons een brief te schrijven en hierbij een antwoordadres te vermelden. Hier dient een kopie van een geldig identiteitsbewijs bij te worden gevoegd. Stuur de brief naar SEMIN – 1a, rue de la Gare 57920 KEDANGE-SUR-CANNER, Frankrijk.

Hoofdkantoor : SEMIN SAS - 1A rue de la gare 57920 KEDANGE SUR CANNER, Frankrijk. Tel. : +33 (0)3.82.83.53.57 / Fax : +33 (0)3.82.83.93.33


 

Subscribe to our newsletter